Sessies

Tijdens onze eerste sessie maak ik een lichaamscan, waarbij ik je lichaam ‘lees’.  Ik kijk naar je lichaamshouding en spanningsgebieden. Dat geeft jou meer inzicht in je lichaam en is voor mij een leidraad voor onze sessies. Rebalancing werkt niet volgens een vaste aanpak. We kijken steeds opnieuw naar wat jij nodig hebt. Daar stem ik mijn behandeling op af.

Het effect van Rebalancing is soms pas na een aantal sessies merkbaar. Je wordt je geleidelijk steeds meer bewust van wat er in je leeft.  Dit ga je intenser ervaren en toepassen in je dagelijks leven.

Tijd

Kom op de afgesproken tijd. Houd rekening met files, afstand en ‘zoek’-tijd.
Indien je langer dan een half uur vertraagd bent, komt de sessie te vervallen.
Een sessie duurt meestal 1,5 uur voor de client. In overleg kunnen er kortere sessies worden afgesproken (als dit qua belasting wenselijk is).
Ik ben zelf ongeveer 2 a 2,5 uur per consult bezig (met voorbereidende meditatie, verslaglegging, mail beantwoording, etc.)

Kosten en vergoeding

De kosten per consult van 1,5 uur zijn:

Voor particulieren € 130,- (BTW vrijgesteld ). Soms is 1,5 uur een te hoge fysieke en/of mentale belasting voor iemand, dan is een sessie van  1 uur ook mogelijk. De kosten zijn dan € 95,- per uur. Dit is altijd in overleg. 

Voor Freelancers en ZZP’ers: € 145,- excl. BTW (voor supervisie en coaching) voor 1,5 uur.

Voor organisaties en bedrijven € 165,- excl. BTW voor sessies van 1,5 uur. De ervaring leert dat een ondersteunend traject met sessie van 2 uur het fijnste werkt. De kosten zijn dan € 220,- excl. BTW voor 2 uur. 

Als je al ervaring hebt met  Zelfonderzoek, is een sessie van 1 uur via beeldbellen ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 95,- per uur. Ik stuur je na afloop per e-mail een factuur, die je met bijgevoegde iDeal-link kunt betalen.

Mijn praktijk is aangesloten bij Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) en het Platform Rebalancing Nederland (PRN). De LVNT is bij de koepel-organisatie RCBZ aangesloten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dan ook -een groot deel- van de consulten. Controleer je polis op de vergoeding van natuurgeneeskunde. Dat kan op de site van de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (http://www.lvnt.nl )

Annulering

Als je verhinderd bent voor een sessie, bel of SMS dan minimaal 48 uur van te voren af (excl. het weekend). Spreek altijd een bericht in als je de voicemail krijgt. Indien je korter dan 48 uur van te voren afbelt, breng ik de sessie kosten  in rekening. Afmelden niet via de mail (deze open ik niet iedere dag).

Huisarts en andere medici

Een Rebalancing sessie is geen vervanging van een bezoek aan je huisarts of andere medici. Raadpleeg bij lichamelijke klachten en ziekten altijd je huisarts of specialist.