Inspiratie

Osho is een van mijn inspiratiebronnen. Bij hem, in India, ligt de oorsprong van Rebalancing.

Ik voel me ook erg geïnspireerd door mijn cliënten. De puurheid en eerlijkheid die zij in sessies laten zien, fascineren en raken mij keer op keer. Vaak gebeurt het dat hun gezichten er na de sessie totaal anders uitzien; tijdlozer, zacht en ontspannen. Daar word ik blij van.

Het werken met groepen en groepsdynamiek geeft mij veel energie en vreugde. Ook volg ik regelmatig na- en bijscholing die ik met zorg uitkies.

Keer op keer wordt ik geraakt en haal ik veel verdieping en inspiratie uit mijn Ridhwan retreats, uit het werk van A.H. Almaas.

Ook de dagelijkse dingen in mijn leven, het contact met mijn kinderen, partner en vrienden, zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie.

Iemand écht zien
Ik ben er niet op uit om je te veranderen, maar wil daar zijn waar je begeleiding nodig hebt. Ik ondersteun je, geef je een duwtje in de rug en help jou je eigen bron en stevigheid te laten (her)vinden. Ik wil je laten ervaren dat jouw kwaliteit ligt in het wezenlijke contact met jezelf, en van daaruit met anderen.

In mijn sessies streef ik altijd naar echt contact, iemand écht zien. Daarbij gebruik ik ook mezelf als antenne. Ik voel mee wat er gebeurt in mijn lichaam in het contact met jou.

Ik neem het leven zoals het komt en geef er zelf kleur aan. Ik ben bereid het leven volledig aan te gaan … Dat is mijn levensmotto.